dierfotografie

Elk dier beweegt zich vrijelijk in zijn vertrouwde omgeving. Suisles.nl komt graag langs om de karakteristieke momenten ervan vast te leggen. En ik neem de tijd ervoor. Hoe uw hond de bal apporteert, de kat gefocust staart naar de vissenkom of als uw konijn zich nestelt op zijn favoriete kussentje.

In een ontspannen sfeer worden bij u thuis of indien mogelijk buiten de foto's gemaakt. De dieren zijn op hun gemak in hun eigen omgeving en daardoor zijn de foto's natuurlijker. Er is ruimschoots tijd voor elk dier. Als ervaren dierenmens weet ik angstige dieren gerust te stellen.

Actiefoto’s

Onze ervaringen met actiefotografie, biedt u de mogelijkheid tot een unieke fotoreportage of een speelse foto van uw huisdier in beweging. De mooiste actiefoto's van uw trouwe viervoeter, terwijl hij/zij speels in de bossen ronddartelt of door het water springt. Uw paard in verschillende gangen of de spelende veulens in de wei.

Evenals de dieren zijn wij ook niet bang voor modder of natte voeten...
En natuurlijk 'knippen' wij uw huisdier op het mooiste moment om u zo een onvergetelijke herinnering te leveren.

Honden fotografeer ik bij voorkeur tijdens een wandeling in bekend gebied, zodat actiefoto’s met portretfoto’s afgewisseld kunnen worden. Ook katten proberen we uit te nodigen tot actie door middel van een speeltje of een uitstapje in de tuin (indien mogelijk).

Portretfoto’s

Up close and purrrsonal uw kat in beeld. De trouwe blik in de ogen van uw hond vastgelegd. De edele trekken van uw paard. Of gewoon recht toe, recht aan een mooi koppie op de foto, om nooit meer te vergeten.

Een portret van u en uw favoriete huisdier samen. Een mooie herinnering voor later.
Tevens leggen wij natuurlijk graag uw dierevenementen vast, zoals een dagje uit met de hondenclub, de menwedstrijd of een trainingsessie.

Klik hier voor tarieven en voorwaarden.

Tevens is het mogelijk een eigen huisstijl te laten ontwerpen met de door mij gemaakte foto's als uitgangspunt. Denk daarbij aan uw homepage, banners, advertenties, postkaarten, briefpapier, folders en visitekaartjes.

terug

Naar fotopagina

honden

poes

hond

foto's bekijken